Aloittelijalle

Oletko aloitteleva jousimetsästäjä tai kenties kiinnostunut jousella metsästämisestä ? Ehkä olet jo hankkinut itsellesi jousen mutta se on jäänyt laatikkoonsa kaapin pohjalle ?

OSJM Ry:llä on oma ”tutor” -verkostonsa joka sisältää asialleen vihkiytyneitä jousimetsästäjiä seuran sisältä. Voit ottaa meihin yhteyttä kaikessa jousimetsästykseen liiittyvässä välineiden säätämisestä ampumatekniikkaan. Seuramme järjestää myös opastettuja ratakierroksia seuran Oulunsalossa sijaitsevalla 3D -maastoradalla. Opastetuilla kierroksilla voit ampua ohjeistetusti omalla jousellasi tai kokeilla ampumista seuran koulutuskalustolla, johon kuuluu niin talja- kuin vaistojousia eri vahvuusluokista – junioreista metsästyslaillisiin aseisiin asti.

Radalla järjestettävät kierrokset sovitaan aina tapauskohtaisesti. Veloitamme kierroksesta 5€. Tämä ratamaksu hyvitetään liittymismaksussa mikäli liityt seuraan saman vuoden sisällä.

Tutor-johtoista opastusta järjestetään maastoradalla kysynnän mukaan. Tutor antaa vinkkejä esimerkiksi ampumatekniikkaan tai halutessasi myös ensimmäisen jousen ja/tai välineiden hankintaan liittyen. Seuran järjestämä tutoroitu ratakäynti on 20€, joka sisältää ratamaksun lisäksi tutorimaksun. 5 €:n ratamaksu hyvitetään liittymismaksussa, mikäli liityt seuraan saman vuoden sisällä.

Kiinnostuitko? ota yhteyttä:

  • Jarmo Kumpuniemi, jarmo.kumpuniemi (ät) gmail.com (taljajouset)
  • Veli-Matti Dahlgren, velimatti.dahlgren (ät) gmail.com (vaistojouset)
  • Rauno Junttila, r.junttila (ät) gmail.com (vaisto- ja taljajouset)